Verse Boerderij aardappels verkopen of bestellen? Klik hier

Verse Boerderij Aardappels bereiden

De Verse Boerderij Aardappels zijn in verschillende rassen verkrijgbaar: Roseval, La Ratte, Vitelotte-Noir, (truffel) Doré, Bildstar, Koopmans Blauwe, Bintje, Agria, Meerlander en Jazzy. Deze rassen zijn veelzijdig, hebben hun eigen kenmerken en onderscheiden zich in vastkokend, vrij vastkokend, kruimig en vrij kruimig. Deze kenmerken kunt u vinden op de verpakking van de Verse Boerderij Aardappels.

Ongeacht het ras: Verse Boerderij Aardappels zijn lekker in ovenschotels en gegarneerd met verse kruiden zoals rozemarijn of peterselie. Geserveerd met verse asperges, ham en ei in het voorjaar en bij een stevige ovenschotel in de winter. Rijk van smaak en vol met vitaminen. Koken, bakken of stomen of als snack uit de frituurpan of airfryer. Maakt u de aardappels klaar zoals u ze het lekkerste vindt en wat het beste bij het type aardappel past. Twijfelt u? Hieronder een algemeen schema over de bereidingswijze per aardappelkenmerk.

Wilt u meer informatie over het klaarmaken van aardappels? Kijk dan eens op www.mijnaardappel.nl. Hier leest u alles over hoe u de beste smaak uit uw aardappels haalt.

Overtuig uzelf en proef
onze Verse Boerderij Aardappels
  • Proef onze liefde voor aardappels
  • Proef de kwaliteit van het eerlijke product
  • Verser dan aardappels uit het schap
Benieuwd naar de smaak van onze
verse aardappels?
Bekijk verkoopadressen