Verse Boerderij aardappels verkopen of bestellen? Klik hier

Over ons

Op de uiterste westpunt van de Hoeksche Waard, gelegen aan het Haringvliet, ligt Goudswaard. Het dorp waar onze voorouders in 1930 Boerderij Veerman oprichtten. Inmiddels staan wij – Adriaan en Pieter Veerman – als 3de generatie aan het roer van ons akkerbouwbedrijf. Opgegroeid in de polder en uitgegroeid tot doorgewinterde akkerbouwers. We delen onze liefde voor de natuur en passie voor aardappels. In 2014 is daar een nieuwe liefde bijgekomen: het telen van de perfecte aardappel om die te versnijden tot Verse Boerderij Friet en - sindskort - verpakt als Verse Boerderij Aardappels.

Verse Boerderij Aardappels

Sinds 2017 zijn onze aardappels ook te verkrijgen in zakken van 1, 2 ½ en 5 kilo. Als gezonde en voedzame aanvulling op uw maaltijd: rijk van smaak en bomvol vitaminen. Lekker in ovenschotels, gekookt, gebakken of gestoomd. En ook heerlijk als snack uit de frituurpan of airfryer.

Verse Boerderij Friet

Wat begon als eenmalig experiment, mondde uit in een onstuitbare drang om dé perfecte frietjes te maken. Sinds wij onze Verse Boerderij Friet verkopen, mogen we rekenen op een trouwe klantenkring. Supermarkten, (horeca)bedrijven en kantines van (sport)verenigingen weten de weg naar onze boerderij.

Verse Boerderij Friet heeft een heerlijk volle smaak en is eenvoudig klaar te maken in de frituur, airfryer of oven. Lekker als snack of als aanvulling bij de maaltijd.

Of u nu kiest voor Verse Boerderij Friet of Verse Boerderij Aardappels: u eet hoe dan ook aardappels rechtstreeks van ons land. Zelf oordelen? Kijk dan snel waar u onze friet en aardappels kunt eten of kopen en laat ons weten of ú onze passie proeft.
Overtuig uzelf en proef
onze Verse Boerderij Aardappels
  • Proef onze liefde voor aardappels
  • Proef de kwaliteit van het eerlijke product
  • Verser dan aardappels uit het schap
Benieuwd naar de smaak van onze
verse aardappels?
Bekijk verkoopadressen